Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
Početna Proizvodi FASADE Temeljne žbuke, špricevi, impregnacije Ceresit CT 16 temeljni pretpremaz ton A 15/1
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 0201195

Ceresit CT 16 temeljni pretpremaz ton A 15/1

Cijena
286,95 kn
1kan = 15.00kg (19,13 kn/kg)
U cijenu je uključen PDV (25%)
O proizvodu
Pretpremaz za pripremu podloge prije nanošenja žbuke na bazi sintetičnih smola. Primjenjuje se u unutarnjim i vanjskim prostorima.
Može se upotrebljavati na svim mineralnim podlogama kao što su beton, vlaknasti cement, žbuka, gips-kartonske ploče, vlaknaste gips ploče, porobeton, ploče od iverice i stabilni slojevi boja.
Nanošenjem CT 16 znatno se povećava svojstvo prianjanja temeljne podloge, te se također povećava njezina hrapavost i otpornost na ogrebotine.
CT 16 pruža dobru zaštitu kao premaz i podlogu čini homogenom, a ujedno štiti od nastanka mrlja na obojanoj akrilnoj, mineralnoj ili silikonskoj gips žbuci
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 12 sati šalju se istog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude