Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
Početna Proizvodi HIDROIZOLACIJE Hidroizolacijski premazi Draco Shield 110 1/1 Zaš. poroznih površina od upijanja ulja,masnoca i necistoca
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 0408121

Draco Shield 110 1/1 Zaš. poroznih površina od upijanja ulja,masnoca i necistoca

-20%
15,83
12,66
Najniža cijena u posljednjih 30 dana: 14,25
1kom
U cijenu je uključen PDV (25%)
O proizvodu
DRACO SHIELD 110 je proizvod koji odbija vodu i ulje te je namijenjen zaštiti površina u građevinarstvu. Štiti materijale od problema uzrokovanih prodorom vode i ulja te olakšava čišćenje mrlja sa površina. Proizvod je je vodena emulzija bez otapala, bazirana na smjesi silana, siloksana i C6 fluorida. Potpuna vodoodbojna svojstva postiže sedam dana nakon nanošenja. Koristi se na podovima, zidovima i krovovima.

Preporučuje se za unutarnje i vanjske površine bez ograničenja. DRACO SHIELD 110 ne mijenja niti strukturu materijala niti boju. Naprotiv, izgled čiste i nove površine traje duže. Zagađenje (industrijska zagađenja, ispušni plinovi auta, kisele kiše itd.) napada građevne materijale zgrada čineći ih prljavima i dovodi do njihova propadanja.

DRACO SHIELD 110 zbog svoje vodo i uljne odbojnosti s lakoćom spriječava ovaj problem. Preventivni tretman proizvodom ovim impregnacijskim premazom spriječit će prodor tinte i pigmenta boje grafita u porozne materijale. Pranje s miniwash-om srednje jačine je u osnovi dovoljno kako bi uklanjanje grafita bilo jednostavno, brzo i jeftino.

Tretman s DRACO SHIELD 110 omogućava lakše skidanje žvakaćih guma sa tretiranih površina. Tretirani materijali postaju samočisteći, gdje kiša uklanja većinu mrlja.

Čuvati na temperaturi od 5°C do 35°C na suhom i mračnom mjestu.
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku od 3 radna dana od zaprimanja narudžbe. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 12 sati šalju se sljedećeg radnog dana, a isporučuju se u narednih 24-72 sata. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naše Uvjete kupnje.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Uvjetima kupnje pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel