Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
Početna Proizvodi TERMOIZOLACIJE Mineralna staklena vuna Isover Akusto 5 twin/18,75m2/2x7500x625 450m2/pal
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 0301089

Isover Akusto 5 twin/18,75m2/2x7500x625 450m2/pal

Cijena
215,63 kn
1rol = 18.75m2 (11,50 kn/m2)
U cijenu je uključen PDV (25%)
O proizvodu
Služi za zvučnu izolaciju laganih pregradnih zidova sastavljenih iz metalnih profila i gips-kartonskih ploča. Samo potpuna ispuna šupljine pregradnog zida zaglavnim filcom iz mineralne staklene vune daje najbolju zvučnu izolaciju. Svaki dodatni centimetar debljine izolacijskog sloja u sustavu pregradnog zida poboljšava zvučnu izolaciju za 1 dB - vrijedi za sustave sa minimalnom debljinom izolacije od 5 cm.
AKUSTO TWIN je zaglavni filc za pregradne zidove razrezan horizontalno po debljini na dva jednaka dijela. Oba sloja mogu biti ugrađena zajedno kao jedan sloj u punoj debljini ili svaki sloj za sebe odvojeno u polovici nazivne debljine. Oba sloja su međusobno lagano zalijepljena i mogu se vrlo jednostavno ručno razdvojiti. Kod naručivanja robe i prilikom izdavanja računa za TWIN proizvode, uvijek se daju podaci i cijena za manju debljinu.

Deklarirana toplinska vodljivost ? za db. 30 i 50 mm 0,038 W/m·K
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 12 sati šalju se istog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude