Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 1405381

Maxima Maxikril Block 1/1

Cijena
42,50 kn
1l
U cijenu je uključen PDV (25%)
O proizvodu
MAXIKRIL Block je akrilna impregnacija za blokadu, odnosno izolaciju mrlja koje su topive u vodi, poput mrlja od duhanskog dima, čađe, mrlja izazvanih prokišnjavanjem ili poplavom. MAXIKRIL Block se nanosi na suhe i čiste žbukane, gletane površine i gips kartonske ploče u interijerima. MAXIKRIL Block nije efikasan ako su površine koje su zaprljane prethodno tretirane sličnim sredstvima koja nisu na vodenoj osnovi.
Površina mora biti tvrda, suha, nosivo sposobna, očišćena od prašine, masnoća, trošnih dijelova i starih premaza. Prije upotrebe MAXIKRIL Block razrijediti vodom u odnosu 1:3. Nanošenje vršiti četkom, valjkom ili strojem za
špricanje, u jednom sloju. Vrijeme sušenja, pri optimalnim uvjetima je min. 24 sata. Površine tretirane MAXIKRIL Block-om poslije sušenja obavezno premazati disperzijskom bojom MAXIDIS ili ULTRADIS, a prema uputstvu proizvođača. Poslije upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne smije se koristiti ispod +5°C.

Potrošnja: Od 50-75ml/m2, ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge.

Rok upotrebe i skladištenje: 18 mjeseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 12 sati šalju se istog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude