Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 1405602

Maxima Rolo grund 25/1

Cijena
281,60 kn
1kan
U cijenu je uključen PDV (25%)
Dostupno na upit

Pošaljite upit na webshop@mc-plus.hr ili nas nazovite na 0800-506-505

O proizvodu
ROLOGRUND je grubi akrilni temeljni premaz, mikroarmiran sintetičkim vlaknima i punjen kvarcnim pijeskom. Namijenjen je za grundiranje podloge (mineralne i betonske vanjske i unutarnje površine, gips kartonske ploče), prije nanošenja dekorativnih žbuka, koje nisu na silikatnoj osnovi. ROLORUND povećava hrapavost podloge, što omogućava bolji prihvat završnih materijala. Proizvodi se u bijeloj boji, a može se tonirati na MAXIMIX sistemu
Površina mora biti: suha, nosivo sposobna, očišćena od prašine, masnoća, trošnih dijelova i starih premaza. ROLOGRUND tonirati u približnu nijansu završne žbuke. ROLOGRUND nanositi valjkom ili četkom, u jednom sloju, pri čemu se može razrijediti vodom do 10%. Vrijeme sušenja, pri optimalnim uvjetima, je min. 12 sati.
Poslije upotrebe, alat odmah oprati vodom.
Radna temperatura: Optimalna radna temperatura je od +10°C do +30°C. Ne smije se koristiti ispod +5°C, kao ni po jakom suncu, vjetru, magli i kiši. Svježe nanesene površine zaštiti najmanje 12 sati od vanjskih utjecaja.

Potrošnja: Od 140-160g/m2, ovisno o hrapavosti i upojnosti podloge.

Rok upotrebe i skladištenje: 12 mjeseci od datuma proizvodnje istaknutog na ambalaži. Čuvati u originalnoj, dobro zatvorenoj i neoštećenoj ambalaži, pri temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od direktne sunčeve svjetlosti.
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 16 sati šalju se sljedećeg radnog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude