Početna Novosti Blog Dan otvorenih vrata
Dan otvorenih vrata

Zatvorili smo „Dan otvorenih vrata“ i ove godine

10. svibanj 2019.

Već 7. godinu za redom ispunili smo očekivanja naših kupaca, posjetitelja koji su bili poslovno ili pak onih koji su došli vidjeti što mi to nudimo na Dan otvorenih vrata. Uz naše izlagače, njihove savjete i rješenja – svi vaši poslovi postaju lakši – a to i je naš cilj samog događaja. Neki od njih predstavili su novu liniju proizvoda, dok su drugi prezentirali asortiman po kojem su prepoznatljivi, a sve u svrhu približavanja kvalitetne ponude MC Plusa krajnjim kupcima.

 

dan otvorenih vrata


5% popusta na sam Dan otvorenih vrata „ugrabili“ su oni koji već dobro znaju našu priču -  „U poslovnicu svrati i 5% dodatnog popusta uhvati“. 

Uz veliki broj izlagača i onog „službenog“ dijela: prezentiranje proizvoda, odgovori na pitanja i dijeljenje uzoraka ili promo materijala, mogli ste i zaplesati. Naravno, za dobru atmosferu pobrinula se grupa Full Gas te naši domaćini s druge strane šanka. 

 

bosch  izlagači  zlatni partneri

Svake godine nadograđujemo događaj prema vašim potrebama i ukorak stanju na tržištu, te ćemo se potruditi da i dalje ostanemo prepoznatljivi kao kvalitetan i sadržajan mali sajam graditeljstva.