Početna Novosti Blog Dekorativne tehnike na Vašem zidu – lako uz Maxima boje i fasade

Dekorativne tehnike na Vašem zidu – lako uz Maxima boje i fasade

27. srpanj 2020.

Kada želimo napraviti promjenu u svom stambenom prostoru, osvježiti ga – prvo, kao i najbolje rješenje je – ličenje zidova. Krenemo li istraživati na Internet stranicama, pronaći ćemo bezbroj primjera, tehnika i boja. Tada već u svojoj glavi imamo vizualizaciju svog interijera i mnoštvo ideja koje su nam zapele za oko.

Uz dobrog partnera, Maxima boje i fasade, Vaš posao biti će zaista lak. I vi možete imati oličen zid koji ćete s ponosom pokazivati svojim prijateljima, a tajna će biti u dekorativnim tehnikama koje vam nudimo.

Pustinja, valovi, mramor na zidu? Zvuči nestvarno, ali vrlo je jednostavno, jer smo Vaš saveznik u ličenju  mi, trgovina građevinskog materijala koja Vam nudi niz mogućnosti da sami postanete dizajner svog zida.

Zasučite rukave i krenite.

Poigrajte se deko tehnikama koje će Vaš zid voljeti. Boju i dekoraciju osmislite tako da se uklopi uz Vaš prostor i namještaj. Neka Vaš zid bude mala umjetnost u domu. Odvažite se  i vjerujte – i umjetnici su nekada napravili najbolje onda kada i sami nisu vjerovali u sebe.

Eco oznake i boje na bazi vodene disperzije donose još jedan plus u našem životu, tako što ne sadrže štetne tvari. Upravo takve proizvode Maxima boje i fasade nude u našoj trgovini građevinskog materijala.