Početna Novosti Blog Hammerite – gospodar metala i vaše ograde

Hammerite – gospodar metala i vaše ograde

09. srpanj 2020.

8 razloga za 8 godina postojanosti

Kako kreću godišnji odmori tako se poneki od nas odluče za odmor a neki ipak i za radni dio. Idealno je to vrijeme za pospremanje, preuređenje ili pak „osvježenje“ našeg prostora.
 
Uvijek je najteže krenuti, pripremiti sve za radove koji nam slijede. Ali u obnovi, uređenju ili prvoj zaštiti vaših ograda, Hammerite je pojednostavio poslove. Prvo je na vama da krenete – tada vam je potrebno: žičana četka, kist i Hammerite! Sve to možete potražiti u našoj poslovnici koja vam nudi građevinski materijal i alate.  Umjesto klasičnih emajla i zaštita, gdje je potrebno koristiti temeljnu boju, među premaz pa tek onda boju – Hammerite je 3 u 1! sve to sadrži u sebi i posao je zaista lak.
 
 

8 je razloga – zašto Hammerite

  1. Nanosi se izravno na hrđu. Žičanom četkom koju smo spomenuli  lagano otklonite samo hrđu koja se trusi
  2. Postojanost boje i zaštite do 8 godina
  3. Nije potrebna prethodna obrada sa premazima
  4. Otpornost na atmosferske utjecaje
  5. Kratko vrijeme sušenja
  6. Brzina i lakoća nanošenja (zbog svojih svojstva ne kaplje)
  7. Vodo – odbojni učinak
  8. Veliki izbor boja i efekata
 
 

U našim poslovnicama građevinskog materijala u Donjem Stupniku, Rijeci ili Đakovu potražite Hammerite i sav potreban alat. U TEXO asortimanu koji se nalazi u našim poslovnicama osigurajte sve potrebno kako bi vaš posao bio što jednostavniji i profesionalniji. Za zaštitu prostora ili stvari oko radova tu je TEXO zaštitna folija i krep traka različitih širina, ovisno za što ćete ju koristiti. Dobar majstor iza sebe ostavlja sve čisto i uredno, tako i vi svoj alat očistite Texo supralux H-100 razrjeđivačem.