Početna Novosti Blog OBLAK OPLOČNICI - uređenje Vaše okućnice
BETONSKA GALANTERIJA

OBLAK OPLOČNICI

03. travanj 2023.

Hodaj po oblacima, točnije po oblak opločnicima

 

U moru dizajna, veličina, debljina vjerujemo da ste na pravom mjestu kada je riječ o opločnicima i uređenju vaše okućnice. Oblak opločnici zasigurno će biti inspiracija za uređenje, uz toliko mogućnosti kombiniranja boja i dizajna vaša će okućnica biti uređena baš kao i one iz filmova ili reklama. Moguće je, samo slijedite ono što volite. Uredite staze, cvijetnjake, igrališta ili pak dvorište. Odaberite debljinu opločnika ovisno o njihovoj namjeni , postavite rubnjake i posadite cvijeće.

 

Kvaliteta oblak opločnika svakako je bitna stavka za dugoročan izgleda vaše okućnice, a oni su u 120 godina svog postojanja i proizvodnje usavršili te bitne elemente za dugotrajnost, pa baš kao i sama tvrtka i oni su besprijekorni godinama.

Elegantno, rustikalno, moderno – na vama je izbor

 

 

Opločnike i sav dodatni sadržaj koji vam je potreban potražite u našim poslovnicama MC Plus u Stupniku i Rijeci, gdje smo za vas u suradnji sa oblak opločnicima kreirali izložbeni vrt za bolju vizualizaciju samih opločnika i njihovih mogućnosti.

Ostvarite „wow“ dojam uređenja

 

 

Neka vam naše kombinacije budu inspiracija o kojoj će zasigurno pričati i vaši gosti. U MC Plus trgovinama pogledajte i katalog koji će vam odati tajne savršene okućnice te svakako zatražite savjete naših prodavača

Oblak opločnici neka budu dio vaše oaze mira, sigurni smo da to zaslužujete

 

 

ZAŠTO ODABRATI OBLAK BETONSKE OPLOČNIKE? ... Za vašu kuću iz snova

 

DODANA VRIJEDNOST Izdržljivi betonski proizvodi pružaju jednostavno i elegantno rješenje za poboljšanje kvalitete boravka na otvorenom i dodaju vrijednost vašoj okolini i nekretnini.

 

ATRAKTIVNOST Betonski opločnici dostupni su u bezbrojnim kombinacijama (široka paleta boja za svačiji ukus), oblici, veličine, teksture i različite metode površinske obrade.

 

IZDRŽLJIVOST Betonski opločnici mogu služiti svojoj namjeni više od 30 godina godine ako se pravilno postave i održavaju. Ostale vrste vanjskih proizvoda imaju kraći vijek trajanja. Svi opločnici tvrtke Oblak izrađeni su dvoslojnom metodom s gornjim slojem od silicijevog dioksida (čisti kvarc), koji znatno povećava otpornost na habanje. Budući da su i dodatno hidrofobirani otporni su na smrzavanje u prisutnosti soli i topljenja. Opločnici su pogodni i za zimsko čišćenje snijega.

 

EKOLOGIJA Betonski opločnici su zbog dimenzioniranog prostora između opločnika – fuge, ekološko rješenje jer omogućuju obogaćivanje podzemne vode i tako pozitivno utječu na EKO sustav, na zalihe i isparavanje pitke vode i manje se zagrijava atmosfera! Ne opterećuju uređaje za pročišćavanje otpadnih voda i kanalizaciju, kao i druge nepropusne popločane površine (beton, asfalt, tiskani beton, terazzo ploče ...).

 

ODRŽAVANJE Betonski opločnicii su jednostavni za održavanje i stoga su praktični jer ne stvaraju dodatne troškove održavanja. U proizvodnom procesu su hidrofobirani do te mjere da je znatno smanjeno upijanje tekućine, čiste i prljave, tako da se većina prljavštine prirodnim putem uklanja s popločane površine; a fizički je uklanjamo metenjem klasičnom metlom - četkom, strojem za pometanje ili ispiranje vodom.

Zbog različitih uzroka, npr. izrada raznih vodova, instalacija, šahta,…, intervencija u nosivom sloju je moguća bez posebnih problema uklanjanjem popločane površine, što se nakon završene intervencije ni ne opazi. Betonski opločnici vrlo su popularni zbog njihove jednostavne ugradnje I cjenovno pristupačni, a čak i za veće objekte i površine građevinska dozvola nije potrebna.