Početna Novosti Nagradni natječaj

Nagradni natječaj

04. svibanj 2020.

BUDI UZ MC PLUS ZNAK I OSVOJI NAGRADE MRAK! - Facebook nagradni natječaj

https://www.facebook.com/MCPlusdoo/

 

Pokaži svoju kreativnost i osvoji vrijedne nagrade.

Sve što trebaš napraviti je:

➡️ podjeli objavu javno

➡️ lajkaj objavu i MC Plus d.o.o. stranicu

➡️ fotkaj se uz MC Plus d.o.o. znak ili koristi hashtag: #migradimosvama i sliku objavi u komentaru

➡️ označi 2 prijatelja

Glavne nagrade izvlačimo 29.05. u 12:00 sati.

Budite maštoviti jer svaki dan nagrađujemo najoriginalniju fotku utješnim poklon paketom. 🎁

A sad fotić u ruke i krenimo! 📸

Sretno svima! 😊

P.S. ako nemaš inspiraciju za fotku, pogledaj naše zgodne modele 

 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA
BUDI UZ MC PLUS ZNAK I OSVOJI NAGRADE MRAK! #migradimosvama NATJEČAJ 

Članak 1.
Priređivač nagradnog natječaja je MC Plus d.o.o  sa sjedištem u Donjem Stupniku, Stupničke Šipkovine 3/1 OIB: 69673689183, u daljnjem tekstu Organizator.

 

Članak 2.
BUDI UZ MC PLUS ZNAK I OSVOJI NAGRADE MRAK! #migradimosvama traje od 01.05.2020. godine 12:00h do 29.05.2020. godine u 12:00h.

 

Članak 3.
Svrha priređivanja nagradnog natječaja je promocija proizvoda Organizatora.

 

Članak 4.
Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe s državljanstvom i prebivalištem u Republici Hrvatskoj koje zadovoljavaju uvjete korištenja Facebooka: https://www.facebook.com/legal/terms 
Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj MC Plus d.o.o. Facebook stranici u sekciji Bilješke. 
Djelatnici Organizatora, kao i osobe koje su na bilo koji način sudjelovale u pripremi i realizaciji natječaja i članovi njihove uže obitelji nemaju pravo sudjelovanja.

 

Članak 5.
Sudionici natječaja imaju zadatak na službenoj MC Plus d.o.o. Facebook stranici, u komentaru nagradne objave učitati fotografije koje su sami fotografirali u skladu sa smjernicama kreativnog natječaja koje će priređivač iskomunicirati putem same nagradne Facebook objave. Zadatak nagradnog natječaja je objaviti fotografiju sa MC Plus logom i/ili sa hashtag-om #migradimosvama. Fotografiju treba objaviti u komentaru objave o nagradnom natječaju.
Pobjednike će odabrati stručni žiri prema kriteriju kreativnosti rada korisnika.
Nakon objave pobjednika dobitnici će biti kontaktirani od strane Organizatora u svrhu dogovora oko preuzimanja nagrada. 

 

Članak 6.
U obzir za odabir pobjednika ulaze samo sudionici koji su učitali fotografije prema kriterijima iz Članka 5.

 

Članak 7.
Prijavom u ovaj nagradni natječaj sudionici daju izričitu i nedvojbenu privolu Organizatoru da osobne podatke koje su sudionici pružili (ime, prezime, adresa i/ili broj telefona) koriste i obrađuju isključivo u svrhu utvrđenja identiteta nagrađenog sudionika i predaje/uručenja nagrade, kao i da se ti podaci koriste i obrađuju isključivo u svrhu provedbe ovog nagradnog natječaja. Sudionici privolu mogu povući pisanim putem slanjem poruke u inbox Organizatora ili na adresu sjedišta Organizatora ili putem e-mail adrese: marketing@mc-plus.hr, kao i samim uklanjanjem fotografije koju su objavili.
Nakon povlačenja privole, podatke Organizator neće obrađivati, no povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U slučaju povlačenja privole prije završetka natječaja sudionik neće sudjelovati u odabiru za nagradu.
Organizator će imati pristup osobnim podacima koje su sudionici ustupili Organizatoru isključivo zbog kontaktiranja dobitnika, slanja i preuzimanja nagrade. 
Svi prikupljeni osobni podaci o dobitnicima će biti obrisani nakon što dobitnici preuzmu nagrade i neće biti korišteni u druge svrhe. Objavljene fotografije od strane sudionika bit će objavljene na Facebook stranici Organizatora do opoziva od strane sudionika, odnosno povlačenja privole sudionika.

 

Članak 8.
Sudionici ovoga Nagradnog natječaja sudjelovanjem potvrđuju da su upoznati od strane Organizatora o svojim pravima i to:
- pravu na povlačenje privole za obradu svojih podataka sukladno članku 8. ovih Pravila;
- pravu na pristup svojim osobnim podacima i traženje njihova ispravka ili brisanja;
- pravu na ograničavanje obrade i pravu na prenosivost podataka;
- pravu na podnošenje prigovora na obradu podataka sudionika na adresu sjedišta Organizatora navedenu u članku 1. ovih Pravila ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka
- pravo dobiti od Organizatora potvrdu obrađuju li se osobni podaci sudionika te pristup tim podacima.

 

Članak 9.
Organizator će rukovat podacima sudionika u skladu s regulativom o zaštiti osobnih podataka.
Davanje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno i prepušteno je volji sudionika koji ispunjavaju uvjete iz Članka 5. i koji prihvaćanjem ovim Pravila sudjeluju u nagradnom natječaju.
Organizator jamči da osobne podatke koji mu budu dostavljeni u ovdje propisanu svrhu neće koristiti niti u koju drugu svrhu osim ovdje navedenu na koju su sudionici i dali privolu.

 

Članak 10.
U ovom natječaju ukupno će biti dodijeljeno sljedeće nagrade:
1. 1x komplet Ideal standard (Komplet tuš i miješalica za umivaonik)
2. 1x paket Texo „Paket za majstorice“ 
3. 1x paket Henkel „Proljetno čišćenje“
4. 1x Knauf paket (Flachendicht 25kg + flachendicht traka 50m + knauf promo materijal)
5. 1x Knauf paket (Fill&finish + kurt traka + gleter 600/800mm + špahtla + knauf promo materijal)
6. 1x Anitokorna paket (LabPro Dermodez, Dezinficijens, Hladnjak, Sapun)
7. 100 x MC Plus paketi (majica, kemijska olovka)
Dobitnici će biti odabrani temeljem odabira stručnog žirija sukladno Članku 5. ovih Pravila.

 

Članak 11.
Svi dobitnici će biti objavljeni te kontaktirani i obaviješteni o dobivenoj nagradi od strane Organizatora najkasnije 7 radnih dana po završetku nagradnog natječaja.

 

Članak 12.
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici neke od nagrada, njihovo ime i prezime mogu objaviti prilikom proglašenja dobitnika u svrhu transparentnog prikazivanja pobjednika.

 

Članak 13.
Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju Pravila i obveze iz ovih Pravila. Organizator zadržava pravo promjene ovih Pravila, a o čemu će sudionici biti pravovremeno obaviješteni putem službenih stranica na društvenim mrežama Organizatora.

 

Članak 14.
Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, u kojem slučaju se oslobađa svih eventualno nastalih obveza prema sudionicima. Sudionici će o prekidu nagradnog natječaja biti obaviješteni na službenim društveno mrežnim stranicama/profilima Organizatora.

 

Članak 15.
Sudionik nagradnog natječaja isključivo je odgovoran za sadržaj poruke koju objavi. Sudionik ne smije objavljivati sadržaj koji bi povrjeđivao prava trećih osoba, nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj, lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane niti sudjelovanjem kršiti odredbe važećih zakona i propisa.
Organizator zadržava pravo ukloniti bilo koji sadržaj unesen od strane sudionika nagradnog natječaja, ukoliko isti predstavlja kršenje odredbi važećih propisa u Republici Hrvatskoj, uvjeta ovog nagradnog natječaja te ako se može smatrati uvredljivim ili štetnim na bilo koji način. 

 

Članak 16.
Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.

 

Članak 17. 
U slučaju spora između Organizatora i sudionika ovog Nagradnog natječaja nadležan je stvarno nadležan sud u Zagrebu.

 

U Donjem Stupniku, 01.05.2020.