Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
Početna Proizvodi GRAĐEVNI ELEMENTI Betonska galanterija Opločnik Perugia "Trend" mix 115 crna, boja pijeska, bijela
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 0707472

Opločnik Perugia "Trend" mix 115 crna, boja pijeska, bijela

Cijena
92,50 kn
1m2
U cijenu je uključen PDV (25%)
Proizvod trenutno nije dostupan
Ispunite sljedeće podatke kako bi Vas obavijestili kada proizvod postane ponovno dostupan.

O proizvodu
Grad Perugia, povijesni i arhitektonski biser talijanske pokrajine Umbria, nalazi se u dolini okruženoj brdima, upleteni sa obrad—enim poljima, po kojima teče rijeka Tiber. Centro storico (povijesni centar) je okružen sa palazzi(dvorcima), do kojeg vode popločene ulice pokraj stepenica i raznih lukova. Grad sa više od 700 godina starim Sveučilištem, Fakultetom za Jazz, Fakultetom za čokoladu,....Grad sa dušom i osjećajem. Grad,... Sve to daje inspiraciju proizvodnji opločnika Perugia. Zbog svoje dimenzijske raznovrsnosti potrebno ih je polagati bez geometrijskog redoslijedas. Tek tada mogu zajedno sa Mix kombinacijama boja dočarati Umbriu i Perugiu na vašem dvorištu. Naprave Centro storico pred vašim Palazzi, trg pred vašim domom. Opločnici Perugia, debljine 7cm, pogodni su i za popločavanje svih ostalih površina: parkova, parkirališta, prilaza i puteva.

Zbog posebnog soft edge sustava rubova opločnici Perugia su odlično rješenje za popločavanje bazenskih kompleksa gdje kupači i drugi korisnici hodaju bez obuće. Zbog malih fuga je preko njih lakše gurati prodajna kolica u trgovačkim centrima,....Izgled popločene površine nas stalno vraća u Umbriu, u mjesto Perugia.

Debljina 7 cm
Dimenzije 15,2x45,6/ 45,6x45,6/
30,4x45,6/ 30,4x30,4/
30,4x15,2

Poraba na m2 sortirano
Masa po m2 cca. 150 kg
Pakirano na paleti cca. 11,05 m2
Masa palete cca. 1650 kg NETO
Potrošnja fug.mase cca 3,5 kg/m2
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 12 sati šalju se istog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude