Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 1405126

Texo PU čistač 500 ml

Cijena
38,80 kn
1kom
U cijenu je uključen PDV (25%)
O proizvodu
TEXO sredstvo za čišćenje PU-pjene sastoji se od usklađene kombinacije različitih otapala i sredstava za čišćenje koja su izrazito djelotvorna pri čišćenju dijelova onečišćenih svježom poliuretanskom pjenom. Mješavina djelatnih tvari dobro je podnošljiva za elemente pištolja koji se primjenjuju za istiskivanje poliuretanske pjene. Temeljitim čišćenjem produžuje se njihov vijek trajanja i funkcionalnost. Pomoću priložene glave za raspršivanje moguća je univerzalna primjena i za druga čišćenja. Primijenjeni potisni plin ne sadržava fluor-klor-ugljkovodik (CFC) niti halogenizirani fluor-klor-ugljikovodik (HCFC). TEXO sredstvo za čišćenje PU-pjene može otapati samo svježu poliuretansku pjenu. Stvrdnuta pjena NE može se više očistiti čistačem za PU-pjenu, već se može ukloniti samo mehanički.
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 16 sati šalju se sljedećeg radnog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude