Filtriranje
Web trgovina
0 kom 0
Početna Proizvodi BOJE I LAKOVI Boje za drvo Zorka Elaton lak orah 0,7 l
U našoj web trgovini možete platiti:
Šifra: 1402520

Zorka Elaton lak orah 0,7 l

Cijena
36,10 kn
1kom
U cijenu je uključen PDV (25%)
Dostupno na upit

Pošaljite upit na webshop@mc-plus.hr ili nas nazovite na 0800-506-505

O proizvodu
Premaz ima visoku otpornost na UV zračenje. Za zaštitu drvene površine dovoljan je jedan nanos za enterijer i jedan do dva nanosa za eksterijer. Premaz štiti drvenu površinu od utjecaja vlage, kiše, mraza i sunca. Njegovom upotrebom drvo ima prirodan i oplemenjen izgled sa vidljivom strukturom drveta. Premaz se nanosi na predhodno suhu i čistu drvenu površinu, ili preko Elaton lazurnog premaza. Suh na prašinu za 8-10 h, ponovno nanošenje poslije 24 h. Potrošnja 14-16 m?/l za jedan sloj, u zavisnosti od vrste drveta.
Česta pitanja

Kako mogu doznati cijenu dostave za odabrani proizvod?

Točnu cijenu dostave za Vašu narudžbu možete saznati pri dovršetku kupnje i unosa željene adrese dostave. Cijena dostave se izračunava prema ukupnoj težini pošiljke i prema odredištu

U kojem roku se vrši isporuka pošiljke?

Isporuka će uslijediti najkasnije u roku 2 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Paketi se dostavljaju isključivo radnim danom, od ponedjeljka do petka na navedenu adresu dostave. Sve narudžbe / uplate zaprimljene radnim danom do 16 sati šalju se sljedećeg radnog dana, a isporučuju se u narednih 96 sati. Dostava na otoke odvija se prema rasporedu dostavne službe.

Gdje dostavljate robu?

Dostava se vrši na području Republike Hrvatske

Newsletter
Prijavite se i prvi saznajte o našim akcijskim ponudama te novostima iz naše ponude